csütörtök, január 21, 2010

Hogyan lett a tavalyi év legjobb természetfotójából az év legjobb fotó-átverése?

Hát igen! Igaz, vagy nem igaz mindenesetre érdekes eset ez. Nem lövöm le a poént, hátha van aki még nem hallott róla. (Ők itt elolvashatják.) Akiket meg nem érdekli, gyögyörködjenek a képben és higyjék amit látnak! Akik meg nem olvassák már a blogot, azokat mi sem fogjuk!

4 megjegyzés:

Vígh Gabi írta...

De hány ilyen "csaló" van a természetfotósoknál!?
Egyébként csak érdekesség kép: a mostani sajtófotón a természet kategória (sorozat) győztese nagyon hasonló képi világú sorozattal győzött. Nyilván ő is ismerte ezt a "botrányt", de ő is látta a kép jó, ezért egy picit átformázta és... (Fotó: Magyarország egyik legelismertebb természetfotósa, Radisics Milán, akinél gyakorlaton voltam és tudom, hogy szeret jó ötleteket "ellopni". Hát ilyen az élet, van aki veszít és van aki más veszteségéből nyer.)

n írta...

ja tényleg nem rossz a kép. szerintem még lehet is világ legjobb fotója "idomított" kategóriában. adjátok be a 300 forintokat, hogy lehessen ilyen kategória!

Vígh Gabi írta...

ok :D

Vígh Gabi írta...

Egy érdekes közlemény e fotó hatására: http://www.fotoklikk.hu/hir/sajtokozlemeny-a-naturart-elhatarolodik-szentpeteri-jozsef-termeszetfotos-tevekenysegetol